Volgers

maandag 22 april 2019

Van Eijsden naar Bemelen

Na een overheerlijk ontbijt pakten we de trein naar Eijsden, waar we startten om de wandeling van Mesch naar Mheer te maken die Eef zo graag memoreert van de keer dat hij die met zijn vader liep. Ik las de kaart, maar dat viel niet mee met al die vouwen en scheuren die er na vele jaren gebruik in zitten.
Daarom kwamen we wel terecht in het Bemelerbos en het Keunderbos, waar we een mooi parcours door de holle wegen en het bos zelf liepen. Maar daarna liep het wat stroever, we moesten zelfs ergens vragen hoe we verder moesten. Maar ach, waar we ook liepen, het was allemaal even mooi. Open weilandgebied, bosjes, veel paardenbloemen en andere kleurelementen, heggen van meidoorn, veel vogelgeluiden en in het algemeen, een heerlijke dag om te wandelen. Het was wel wat verder dan de oorspronkelijke opzet, we liepen een kilometer of 25. We vielen uitgeput op bed neer om te rusten.
Toch waren we op tijd terug voor de bridge avond. Daar ging het ook weer wisselend, en leek het niet altijd zo goed. Maar Eef begon het door te krijgen: ook al lijkt het niks, het gaat vaak toch wel goed omdat tegenspelen ook wordt gewaardeerd. We kregen nu 57%, en stonden tweede in het klassement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten