Volgers

dinsdag 13 augustus 2019

317%

Een meertje in het Bierlap gebied
Het leek even een natte dag te worden, maar al bij de bushalte klaarde het op. We gingen naar Meijendel vandaag, om daar te wandelen met onze nieuwste dochter Jessy. Ze had zelf dat idee geopperd, tot Eefs vreugde: een dochter die zijn wandelhobby met hem deelt! We kwamen op tijd aan en ze stond al te wachten bij de bus naar Wassenaar. Dat was een vrolijk weerzien! De zon deed ook mee, al hoorden we in de verte Zeus nog genoeglijk knorren. Een plu had ze alweer niet bij zich "heb ik nooit nodig, ik heb altijd geluk met het weer".

Daar staan ze dan, de wandelaars
Dus toen er onderweg toch even een pittige bui viel, had ik mijn reserveplu niet voor niets meegenomen. We zetten er flink de pas in, in dat zware parcours met zand. De Bierlap is prachtig, ook al zijn er in dit seizoen geen zingende nachtegalen. We babbelden honderduit en kozen een leuk bankje uit voor koffie met zelfgemaakt appelgebak, en later een boomstronk in een veld met omgevallen bomen voor de lunch.

Jessy vertelde over haar muzieksmaak, over haar plannen met een nieuwe opleiding, over de boeken die ze leest. Wij vertelden anekdotes uit ons leven, kortom het was een heerlijke dag. Tegen drieën waren we weer bij de bushalte en we kwamen op tijd voor de incheck op weg terug naar huis. Op de app van Jessy stond dat ze 317% van haar dagelijkse aantal stappen had gedaan. Die hoefde niet meer te gaan hardlopen.
Een oranje zwam op dood hout

1 opmerking: